Over ons > Cassettevloer.nl

Wie zijn wij?

Cassettevloer is uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare speler op het gebied van duurzame en comfortabele vloerrenovaties. Wij onderscheiden ons door het hebben van een eigen montage- en loodgieters afdeling. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van onderaannemers. We staan voor een klantgerichte aanpak, denken in oplossingen en leveren kwaliteit en vakmanschap.

Duurzaamheid: ‘Op weg naar een duurzame toekomst’ vat onze visie samen. We willen bijdragen aan een wereld die voorziet in de noodzakelijke behoeften, zonder toekomstige generaties te benadelen. Dit doen we door dagelijks duurzame vloeren te installeren voor onze klanten en door samenwerking te zoeken met duurzame partners en toeleveranciers.

Tevreden Klanten!

dennis selier
dennis selier
2024-02-12
Mooi product, vakkundig aangelegd en uitstekende (after) service. Dank team cassettevloer!
Lisa Hutzezon
Lisa Hutzezon
2024-02-05
Wat een fijn bedrijf! Goeie communicatie en een heel fijn team met vriendelijke jongens. Super snel en netjes werk geleverd! Het was het allemaal waard, je krijgt er veel voor terug. 10/10!
Arienne Henstra
Arienne Henstra
2023-12-18
Super goed bedrijf! Ze hebben verstand van zaken, denken goed mee en hebben een klasse service. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.
Jasper Knol
Jasper Knol
2023-11-22
We hadden last van verrotte balken in de ondervloer en opzoek naar vervanging bij Casettevloer uitgekomen. Binnen een week lagen de cassettes er in + vloerverwarming en was het beton gestort. Het is ze ook gelukt om de muurtjes op te vangen. Super service en goed bereikbaar voor vragen!
Houseonwheels75 Schilder
Houseonwheels75 Schilder
2023-11-21
Betrouwbaar bedrijf. Doen wat ze beloven. De mensen zijn erg vriendelijk. En uiteindelijk is er een mooie vloer gemaakt. TOP Mannen
Marina Laureau
Marina Laureau
2023-10-26
Vandaag hebben de mannen van Cassettevloer de opdracht afgemaakt. Het isoleren van de benedenverdieping en het aanleggen van vloerverwarming en daarnaast het doorbreken van een muur. Wat hebben ze topwerk geleverd. Afspraken zijn ruimschoots nagekomen. Bij verrassingen wordt in oplossingen gedacht, waarbij kwaliteit prioriteit blijft. We zijn erg blij dat we voor deze partij gekozen hebben.
Edwin Konijnenberg
Edwin Konijnenberg
2023-07-25
Snel en netjes gewerkt volgens afspraak. Goed meedenkend en flexibel.
Erwin Glas
Erwin Glas
2023-07-21
Een cassettevloer van Cassettevloer BV is de oplossing voor onze woning. Sheldon, Bram en zijn mannen hebben uitstekend werk geleverd. Er wordt netjes gewerkt en vooral ook goed meegedacht. Wij zijn super tevreden en zullen dit bedrijf aanraden bij een ieder die een nieuwe vloer, vloerverwarming met een zeer hoge isolatie waarde wil hebben.

Waarom Wij?

Alle Voordelen Op Een Rij
Realisatie in 5 - 8 werkdagen
Stookkostenreductie van gemiddeld 20 - 30% op jaarbasis
Waardevermeerdering van de woning
U krijgt subsidie vanaf een RC - waarde van 3.5 m2/K/W
Geen stank vanuit de kruipruimte door een luchtdichte afsluiting
Verbetering van het energielabel van de woning

Laten We Jouw Project Realiseren!

Vraag nu een Gratis Prijsindicatie of Bel ons direct op voor meer informatie!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?